Nu när resandet har stått på paus under en längre tid för de allra flesta av oss kan vi verkligen behöva unna oss något litet extra. Möjligheterna till utlandsresor är fortfarande begränsade, och därför kan en SPA-weekend i Stockholm vara något att satsa på. Här kan du njuta av gos mat och dryck samtidigt som du slappnar av i poolen.

De allra flesta i Sverige har möjlighet att ta sig till Stockholm, antingen via flyg, bil eller tåg. Här finns gott om alternativ för en avkopplande helg, antingen ensam eller med vänner och familj. Du kan hitta ett hotell med spa i Stockholm i många olika prisklasser, så det finns oftast någonting för alla.

Bra priser på SPA-hotell

Towel,On,Fern,With,Candles,And,Black,Hot,Stone,OnJust nu kan du ha möjlighet att hitta bra hotell med SPA till riktigt bra priser. Hotellbranschen har haft det mycket tufft under pandemin och många hotell har tappat mycket omsättning. För att slippa att hotellrum står tomma har många hotell därför bra erbjudanden just nu för att locka tillbaka sina kunder. Har du tur kan du därför hitta ett riktigt fyndpris.

Ännu bättre priser kan du ofta få om du kan flytta din weekend till en vardag. En torsdag till lördag kan ibland vara mer prisvärt än en fredag till en söndag. Det finns dessutom ofta härliga spa-paket med mat och dryck inkluderat.

Olika typer av SPA-hotell

Det finns såklart många olika typer av SPA-hotell i Stockholm. Vill du bo på ett hotell som ligger centralt får du ofta nöja dig med ett hotell som har en lite mindre SPA-avdelning. Kommer du däremot ut från centrala Stockholm, gärna ut mot skärgården finns det många fina hotell som är inriktade på just SPA och har stora SPA-anläggningar. Där finns även en del hotell med utomhuspool.

Gör alltid research innan du bokar hotellet för att se vad som finns och vad som gäller för SPA-avdelningen på hotellet.

  • Vad finns på SPA-hotellet
  • Ingår SPAt eller behöver du betala extra för inträde
  • Måste du boka tid till SPA-avdelningen
  • Är barn välkomna till SPA-avdelningen

Åka på SPA-weekend med barn

Vill du åka på SPA-weekend med barn behöver du göra extra research för att kontrollera att barn är välkomma på SPA-avdelningen. Det är nämligen inte ovanligt att det är 18-årsgräns. De vanliga hotellkedjorna som har en SPA-avdelning brukar välkomna alla åldrar, men renodlade SPA-hotell har ofta en åldersgräns.

Hör med hotellet vad som gäller innan ni bokar.